De kinderpraktijk in Laren

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde en kan helpen bij meer dan 50 kinderkwaaltjes en kinderziekten. Naast gediplomeerd aromatherapeut ben ik ook kindervoedingscoach en kinderyogadocent. Tijdens een consult bespreek ik met de ouder en (indien wenselijk) het kind de gezondheidsproblemen en stellen we een behandelplan op. Dit is altijd 100% natuurlijk op basis van aromatherapie, fytotherapie, homeopathie, voeding ofwel natuurgeneeskunde. Bijvoorbeeld bij huidproblemen zoals eczeem en jeugdpuistjes werken we met aromatherapie aan de buitenkant en met voeding aan de binnenkant om de huid weer mooi en gezond te krijgen. Zonodig nemen we ook de emotionele balans nog even onder de loep.

Na 11 jaar ervaring ben ik echt een expert met kinderen en slaapproblematiek. Kinderen die niet willen inslapen, doorslapen of pubers die wakker liggen in bed. Ik heb al vele kinderen en ouders blij gemaakt met een goede nachtrust. 

Ook zwangeren met allerlei zwangerschapskwalen zijn van harte welkom. Van misselijkheid, emotionele onbalans, slaapproblemen tot aan de bevalling, aromatherapie kan jou meer van je zwangerschap laten genieten!

Wil je een afspraak in mijn kinderpraktijk maken? Bel, mail of app!

PRAKTIJKADRES

Oud Blaricummerweg 48
1251 GZ Laren
Email: info@mooienmachtig.nl
Tel: 06 10 11 93 98
KvK-nummer: Mooi & Machtig 24390370
BTW-identificatienummer: NL183478733B02

TARIEF: € 60,- voor een consult. 

PS: De advisering van Marcia Korenhof is uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling door je (huis-)arts of medisch specialist dan wel als behandeling van een diëtist. De adviezen en tips van Marcia Korenhof bevatten uitsluitend instructies voor een beter en gelukkiger leefpatroon van je kind. Marcia Korenhof doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor complementaire doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose voor je kind. De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten van je baby/kind word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist!