Aromalamp Color
€59,95

Aromalamp Color

Deze aromalamp is echt onze favoriet. Ideaal, je kunt de timer gebruiken voor 1 uur tot 3 uur. Als het water op is, gaat de aromalamp vanzelf uit. Het grote waterreservoir is erg fijn. De aromalamp verspreidt een koude mist... ...Meer informatie


Deze aromalamp is echt onze favoriet. Ideaal, je kunt de timer gebruiken voor 1 uur tot 3 uur. Als het water op is, gaat de aromalamp vanzelf uit. Het grote waterreservoir is erg fijn. De aromalamp verspreidt een koude mist (deze kun je ook uitzetten) waardoor de lucht in de groepsruimten verbetert. Kinderen vinden de kleurtjes prachtig. Je kunt 1 kleur kiezen of de kleuren laten veranderen...

4 Timer Instellingen: 60 minuten, 90 minuten, 180 minuten, en ON. Automatisch uitgeschakeld als het water te laag wordt veilig en handig in gebruik.

6 kleuren LED lampjes zorgen voor een rustgevend effect met hun zachte kleur, heeft ook een "night light"-optie of een helder licht optie.

 

IN GEUREN EN KLEUREN

Kleuren zijn dol op kleuren en het beinvloed hun stemming. Aromalamp Color geeft naast een heerlijke aroma en een luchtzuiverende mist ook verschillende kleuren licht:

Rood = energie
Oranje = happiness
Blauw = wijsheid
Groen = balans en harmonie
Paars = rustgevend
Geel = verfrissend