Aladin's Toverlamp

Een luchtbevochtiger en aromalamp met 7 kleuren licht. Je kunt de kleuren vastzetten, laten overgaan of uitzetten. Er zit ook een nachtlampje op. De aromalamp geeft echt uren een heerlijke geur. Het kabbelende geluid van het water geeft tevens een rustgev ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Aladin en de toverlamp is een leuk sprookje uit Duizend en een nacht. Aladin is de zoon van een kleermaker. Deze kleermaker is overleden en Aladin overleeft door als zwerver overal te stelen. Op een gegeven moment komt er een tovenaar in het dorp waar Aladin woont. Hij neemt Aladin mee op reis. Van deze tovenaar krijgt Aladin een lamp waar een geest in woont, die al zijn wensen vervult. 

Deze aromalamp is ideaal voor kinderen. Met eucalyptus bij verkoudheid of met lavendel om beter te slapen. Ook perfect voor op het kinderdagverblijf, voor ontspanning, bij nare luierluchtjes of voor een lekker middagdutjes. Een echte toverlamp dus! 

De aromalamp voor etherische oliën werkt met ultrasonische vibraties. Het water en de etherische olie wordt door koude, droge nevel in de lucht verspreidt. De luchtbevochtiger verbetert tevens de luchtkwaliteit. De aromalamp heeft 7 kleuren licht en is geschikt voor ruimtes tot 60 m2.  

Vul het water resevoir met mineraalwater en voeg 8-10 druppels essentiele olie aan toe, steek de stekker in het stopcontact en geniet van het aroma!

Goede nachtrust: Droom Baby of Lavendel

Focus/Concentratie: Kruizemunt of Moodmix Focus

Verkoudheid: kruizemunt

Griep: eucalyptus

Hoesten: cipres

Weerstand: niaouli en/of citroen

Ontspanning: mandarijn

Stress, spanning of somberheid: lavendel en bergamot