Aromamix Droom Baby om lekker te slapen
€39,95

Aromamix Droom Baby om lekker te slapen

Een natuurlijke manier om kinderen te laten ontspannen, beter te laten slapen tijdens de middaguren, luierluchtjes aan te pakken, om de luchtkwaliteit te verbeteren of om meer rust te creëren in het kinderdagverblijf. Middels elektrische aromalampen ... ...Meer informatie


Droombaby is een aromamix van mandarijn en lavendel voor rust op de groepen en om de kinderen beter te slapen slapen tijdens het middagdutje! Inhoud: 50 ml (circa 1000 druppels)

Elektrische aromalampen werken met ultrasone technologie. Het bevochtigen van de lucht is prettig tijdens de koude maanden, als de centrale verwarming flink staat te draaien en de lucht droog wordt. Kinderen kunnen last hebben van een droge huid, jeukerige ogen en snotjes. Een aromalamp wordt gevuld met water en daaraan worden 2 tot 5 druppels essentiële olie toegevoegd. Middels de knop op de aromalamp is de hoeveelheid koude mist te regelen en kan gedurende de hele dag aan blijven staan. Ook zijn er aromalampen met verschillende kleuren led-licht zodat er ook met licht sfeer te beïnvloeden is. 

Tags