Happy Nappy | Biologische aromablend 30 ml
€35,00

Happy Nappy | Biologische aromablend 30 ml

Een natuurlijke manier om kinderen te laten ontspannen, beter te laten slapen tijdens de middaguren, luierluchtjes aan te pakken, om de luchtkwaliteit te verbeteren of om meer rust te creëren in het kinderdagverblijf. Middels elektrische aromalampen ... ...Meer informatie


Aromatherapie staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Daarom heeft Marcia Korenhof, gediplomeerd kinderaromatherapeut, een nieuw aromatherapieconcept bedacht voor de kinderopvang: Aromababy©. Een natuurlijke manier om kinderen te laten ontspannen, beter te laten slapen tijdens de middaguren, luierluchtjes aan te pakken, om de luchtkwaliteit te verbeteren of om meer rust te creëren in het kinderdagverblijf. Middels elektrische aromalampen wordt een koude mist met essentiële oliën verspreid in de groepsruimtes. Er zijn vijf geuren gecreeërd voor de kinderopvang: Relax Baby, Droom Baby, Puur Baby, Love Baby en Happy Nappy. 

Aromamix Happy Nappy is een verfrissende aromamix van lemongrass, limoen en bergamot tegen nare luierluchtjes. Lemongrass en limoen zuiveren de lucht en geven een frisse geur in de groepsruimtes. Inhoud 30 ml (circa 600 druppels)

Elektrische aromalampen werken met ultrasone technologie. Het bevochtigen van de lucht is prettig tijdens de koude maanden, als de centrale verwarming flink staat te draaien en de lucht droog wordt. Kinderen kunnen last hebben van een droge huid, jeukerige ogen en snotjes. Een aromalamp wordt gevuld met water en daaraan worden 2 tot 5 druppels essentiële olie toegevoegd. Middels de knop op de aromalamp is de hoeveelheid koude mist te regelen en kan gedurende de hele dag aan blijven staan. Ook zijn er aromalampen met verschillende kleuren led-licht zodat er ook met licht sfeer te beïnvloeden is. 

Tags