Puur Kids | Biologische aromablend 30 ml
€35,00

Puur Kids | Biologische aromablend 30 ml

Een natuurlijke manier om kinderen te laten ontspannen, beter te laten slapen tijdens de middaguren, luierluchtjes aan te pakken, om de luchtkwaliteit te verbeteren of om meer rust te creëren in het kinderdagverblijf. Middels elektrische aromalampen ... ...Meer informatie


Aromamix Puur Kids is een vitaliserende aromamix van zachte eucalyptus, tijm en munt. Deze essentiële oliën hebben een antivirale werking en geven verlichting bij hoesten, proesten en snottenbellen. Inhoud: 30 ml (circa 600 druppels)

Elektrische aromalampen werken met ultrasone technologie. Het bevochtigen van de lucht is prettig tijdens de koude maanden, als de centrale verwarming flink staat te draaien en de lucht droog wordt. Kinderen kunnen last hebben van een droge huid, jeukerige ogen en snotjes. Een aromalamp wordt gevuld met water en daaraan worden 2 tot 5 druppels essentiële olie toegevoegd. Middels de knop op de aromalamp is de hoeveelheid koude mist te regelen en kan gedurende de hele dag aan blijven staan. Ook zijn er aromalampen met verschillende kleuren led-licht zodat er ook met licht sfeer te beïnvloeden is. 

Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte om te verstuiven in een aromalamp. Voor in bad vanaf 6 maanden. Dosering vind je bij de Magie van Aromatherapie. 

Tags