Baby Buikkrampjes pakket
€23,50

Baby Buikkrampjes pakket

Een pakket voor baby's bij buikkrampjes met massageolie en een warmteknuffel. Deze zachte massageolie voor baby bij buikkrampjes met venkel, roomse kamille en kajeput. Venkel is windverdrijvend en bevordert de spijsvertering. Heeft een stabiliserend... ...Meer informatie


Massageolie met kamille en venkel
Deze zachte massageolie voor baby bij buikkrampjes met venkel, roomse kamille en kajeput. Venkel is windverdrijvend en bevordert de spijsvertering. Heeft een stabiliserend effect op de ingewanden en bevordert de peristaltiek (ritmische samentrekking van de darmspieren). Roomse kamille werkt verzachtend, kalmerend en ontsteking onderdrukkend vooral in het spijsverteringskanaal (colitis,gastritis en diarree (vooral als deze chronisch is). Kajeput werkt pijnstillend. De basisolie bestaat uit amandelolie, jojobaolie en calendula. Masseer  baby's buikje met de klok mee. 

Warmteknuffel met lavendel
Deze knuffel hoeft maar heel even opgewarmd te worden in de magnetron. Warmte geeft verlichting bij buikkramp. De knuffel is gevuld met graan en lavendel. Desgewenst kun je er nog een druppel lavendelolie op doen (bijv. achter het oortje). De geur van lavendel geeft rust en ontspanning.