Edelsteenarmband Calciet voor optimisme en buikklachten
€12,50

Edelsteenarmband Calciet voor optimisme en buikklachten

In mijn kindergezondheidswinkel wil ik je de geneeskracht van edelstenen voor kinderen laten ontdekken. Edelstenen en mineralen kunnen een goed hulpmiddel zijn om klachten te verzachten of problemen te verminderen. ...Meer informatie


In mijn kindergezondheidswinkel wil ik je de geneeskracht van edelstenen voor kinderen laten ontdekken. Edelstenen en mineralen kunnen een goed hulpmiddel zijn om klachten te verzachten of problemen te verminderen. Daarnaast zijn ze ook nog een heel erg mooi om te dragen. Edelstenen worden vaak in sieraden verwerkt. Kinderen zijn vaak dol op stenen en kunnen heel goed intuïtief kiezen welke steen ze nodig hebben. Je kan op verschillende manieren kiezen welke edelsteen het beste bij jouw kind past. Bijvoorbeeld welke kleur hij/zij mooi vindt, het beste voor hem of haar voelt of voor een specifieke gezondheidsklacht. Vanwege de kracht adviseer ik om je kind maar een soort edelsteen tegelijk te laten dragen.

EMOTIONEEL: calciet is de steen van het 3e chakra, ofwel het zonnevlechtchakra. Alle chakra’s hebben te maken met je levensenergie, ze corresponderen met een kleur en samen vormen ze een regenboog. Chakra’s zijn 7 energetische kanalen die zich in je lijf bevinden, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Chakra’s kun je niet zien, maar je kunt wel de energie ervaren die er doorheen stroomt. Wanneer de energie in een van de chakra’s is geblokkeerd kun je last krijgen van klachten. Vandaar dat je ene keer een brok in je keel voelt en de andere keer ergen een punthoofd krijgt. Geuren hebben invloed op de chakra’s en kunnen helpen deze in balans te brengen. Thema’s van het derde zijn: optimisme, blijdschap, vrijheid van handelen, zelfacceptatie, leren begrip voor jezelf te ontwikkelen, eigenwaarde.

FYSIEK: helpt calciet bij groeipijn en spijsverteringsproblemen (ziektes van de darmen, diarree, verstopping) en versterkt het immuunsysteem.