Tea Tree biologisch 10 ml | Australië
€12,00

Tea Tree biologisch 10 ml | Australië

De geur van tea tree, ook wel theeboom, doet je denken aan boenwas: sterk, houtachtig en een beetje muf. Maar Tea Tree is een perfecte olie om hoofdluis te helpen voorkomen, bij zwemmerseczeem, schimmelnagels en andere kwalen waarbij antiseptische en... ...Meer informatie


De geur van tea tree, ook wel theeboom, doet je denken aan boenwas: sterk, houtachtig en een beetje muf. Maar Tea Tree is een perfecte olie om hoofdluis te helpen voorkomen, bij zwemmerseczeem, schimmelnagels en andere kwalen waarbij antiseptische en schimmeldodende eigenschappen nodig zijn. 

Hoofdluis is nog altijd een beetje taboe. Geen mama staat te springen om te vertellen dat haar kind hoofdluis heeft. Hoofdluis gaat gepaard met jeuk, veel kammen en veel schoonmaakwerk. Vaak schaamt je kind zich voor hoofdluis. Maar we weten allemaal dat luizen het liefste op schone hoofdjes bivakkeren.

Wil je hoofdluis voorkomen? Meng in 100 ml shampoo, 10 druppels lavendel, 5 druppels tea tree en 5 druppels citroen. Schudden voor gebruik. 

MAMATIP: als ik een nieuw pot gel voor mijn zoons koop, roer ik er een aantal druppels lavendel doorheen. Zo hebben ze iedere dag lekker geurende haren en een bescherming tegen luizen. 

Tags