Wondbox
€25,00

Wondbox

Als je kind valt of ergens langs schaaft kan er een schaafwond ontstaan. Mijn kinderen voetballen vaak op een kunstgrasveldje op school. Vooral in de zomer met korte broeken hebben ze snel last van schaafwondjes. Deze eerste hulp zalf is ideaal bij w... ...Meer informatie


Als je kind valt of ergens langs schaaft kan er een schaafwond ontstaan. Mijn kinderen voetballen vaak op een kunstgrasveldje op school. Vooral in de zomer met korte broeken hebben ze snel last van schaafwondjes. 

Deze wondzalf is ideaal bij wondjes, huiduitslag, rode plekjes enz. Een 100% natuurlijke remedie met amandelolie en olijfolie. Verrijkt met lavendel, teatree en citroen. Lavendel heeft wondhelende eigenschappen, teatree en citroen werken ontsmettend. 

Wat echt iedere mama in haar tas moet hebben, is lavendelolie. Dit is een echte ehbo olie. Ideaal als je kind valt, de wond even schoonspoelen. Druppel lavendel erop en klaar! Maar ook bij kleine brandwondjes of bulten, goed koelen en daarna lavendelolie erop druppelen. Samen met deze hippe pleisters een musthave voor mama's! 

PS: de pleisters kunnen variëren in bosdieren, mees en vos!