Neusspray met ui en komkommer
€5,50

Neusspray met ui en komkommer

Een volle neus kan vervelend zijn voor je kindje, vooral bij het eten en het slapen. Dit geldt zeker voor baby’s, omdat zij in de eerste maanden vooral door hun neus ademen. Om je kindje vrijer door de neus te laten ademen kan je VSM Kind Nisykind ne... ...Meer informatie


Een volle neus kan vervelend zijn voor je kindje, vooral bij het eten en het slapen. Dit geldt zeker voor baby’s, omdat zij in de eerste maanden vooral door hun neus ademen. Om je kindje vrijer door de neus te laten ademen kan je VSM Kind Nisykind neusspray gebruiken.

♥ Om vrijer door de neus te ademen
♥ Verlicht en verzorgt de luchtwegen
♥ Bevat natuurlijke ingrediënten
♥ Te gebruiken vanaf 0 jaar

Doordat kleine kinderen hun neus nog niet goed kunnen snuiten, is er een grotere kans dat hun neusslijmvlies geprikkeld raakt. Vooral bij baby's is een vol neusje erg lastig omdat het hierdoor moeite kan hebben met drinken. VSM Kind Nisykind neusspray is een fysiologische zoutoplossing, speciaal ontwikkeld om je kindje vrijer door de neus te laten ademen en is verlichtend en verzorgend voor de luchtwegen. 

Nisykind neusspray helpt om de neusholte vrij te maken. Met Nisykind neusspray kan je kindje weer rustig ademhalen. Door de zachte verstuiving en kleine dosering van de spraykop is het daarnaast ook kindvriendelijk in gebruik!