Probiotica voor een goede darmflora en kan helpen bij buikpijn!
€21,95

Probiotica voor een goede darmflora en kan helpen bij buikpijn!

Kinderen hebben veel energie nodig om goed te kunnen groeien, spelen en leren. of het nu gaat om een peuter of een puber. Helaas zijn kinderen en tieners soms slechte eters waardoor ze belangrijke stoffen in de voeding kunnen missen. Voor kinderen me... ...Meer informatie


Kinderen hebben veel energie nodig om goed te kunnen groeien, spelen en leren. of het nu gaat om een peuter of een puber. Helaas zijn kinderen en tieners soms slechte eters waardoor ze belangrijke stoffen in de voeding kunnen missen. Voor kinderen met een verminderde weerstand kan probiotica helpen. Een goede darmflora kan huidproblemen, verkoudheid en griep voorkomen. 

De darmen zitten bij ieder mens (en kind) vol bacteriën. Dit zijn allerlei verschillende bacteriën die zijn nodig om het eten te verteren en verwerken. Soms zijn er teveel ‘slechte’ en te weinig ‘goede’ bacteriën. De verhouding is dan uit balans. Hierdoor kunnen onder andere huidklachten of een slechte weerstand ontstaan. Er zijn aanwijzingen dat door het geven van probiotica, dat zijn ‘goede’ bacteriën, de verhouding weer hersteld kan worden.

De Acidophi Kidz van Animal Parade is een fantastische en uitgebreide probiotica formule die speciaal is samengesteld voor kinderen. Het bevat naast probiotica ook verschillende plantenextracten zoals Rhododendron, FOS, Chicorei en Wilde klaver. Acidophi Kidz is belangrijk voor een goede darmflora en een gezonde spijsvertering. Deze kauwtabletten hebben een heerlijke bosbessen smaak.