Pubers & Puistjes Pakket
€22,95

Pubers & Puistjes Pakket

Mijn supertip voor puistjes is een maskertje met groene klei. Groene klei haalt al het vuil uit de huid. Perfect voor ontstekingen, zoals bij acné, pukkeltjes en puistjes. Het maakt de huid echt diep schoon. Schrik niet als je huid misschien de volge... ...Meer informatie


Mijn supertip voor puistjes is een maskertje met groene klei. Groene klei haalt al het vuil uit de huid. Perfect voor ontstekingen, zoals bij acné, pukkeltjes en puistjes. Het maakt de huid echt diep schoon. Schrik niet als je huid misschien de volgende dag iets meer pukkeltjes vertoont, dat betekent dat de ontstekingen uit de huid komen. Niets zo helend als oeroude klei, ook wel leem. De dagen erna wordt je huid steeds stralender. Gebruik een kleimasker 2 x per week. Het is echt mijn geheim bij een onzuivere huid! 

Vervolgens smeer je je gezicht in met de puistjesbalsem. De puistjes balsem is op basis van 6 kruiden voor onzuivere en vette huid. Dit wonderlijke potje bevat toverolietjes zoals amandelolie vanwege vitamine E wat goed is voor herstel van de huid. Avocado olie en Kamille werken ontstekingremmend. Calendula helpt bij huidproblemen. De 6 kruiden zijn: lavendel, tijm, kamille, basilicum, rozemarijn, cipres en een vleugje citroen.