Waterpokkenspray
€14,95

Waterpokkenspray

Rode, jeukende vlekjes en blaasjes over het hele lichaam van je kindje. Ja hoor, je kindje heeft waterpokken. Heel vervelend, maar gelukkig meestal ongevaarlijk. Waterpokken komen het hele jaar voor met een piek in de winter en in het vroege voorjaar... ...Meer informatie


Rode, jeukende vlekjes en blaasjes over het hele lichaam van je kindje. Ja hoor, je kindje heeft waterpokken. Heel vervelend, maar gelukkig meestal ongevaarlijk. Waterpokken komen het hele jaar voor met een piek in de winter en in het vroege voorjaar. Waterpokken zijn heel erg besmettelijk, de kans dat jouw kleintje waterpokken krijgt is dan ook groot. Gelukkig hebben wij VSM Kind Waterpokken spray dat jou en je kindje door deze vervelende kwaal heen helpt.

♥ Direct jeukstillend en verkoelend
♥ Voorkomt bacteriële infecties
♥ Behandelt wondjes en helpt littekens voorkomen
♥ Gevoelige huid aanraken niet nodig
♥ Natuurlijke ingrediënten
♥ Te gebruiken vanaf 0 jaar

VSM Kind Waterpokken spray stilt direct de jeuk en verkoelt de huid bij waterpokken. Daarnaast voorkomt het bacteriële infecties, behandelt het wondjes en helpt het littekens te voorkomen. Zodra de symptomen van waterpokken zichtbaar zijn bij je kindje kun je de Waterpokken spray gebruiken en deze kan zo lang er symptomen zijn gebruikt worden. De VSM Kind Waterpokken spray kan ook op open blaasjes gebruikt worden en bestaat uit de natuurlijke ingrediënten Olive-Leaf Active™ en Algae-Active™. Deze ingrediënten zijn afkomstig van olijfbladeren en algen. Met de handige spray van VSM Kind hoef je bovendien de vervelende plekjes niet meer aan te raken!

Mamatip: zet het flesje in de koelkast voor extra verkoeling!