Wereldeters
€10,00

Wereldeters

Kinderen zijn de beste eters die er zijn. In principe lusten ze alles. Zijn het wereldeters. Als je ze maar kunt boeien aan tafel. Mijn neefjes vonden dit boek echt top. Vooral het verzamelen van landenstickers in je eigen paspoort maakt dat ze van alles ...Meer informatie


Zijn je kinderen moeilijke eters?  Het boek Wereldeters maakte is een lees-, kijk- en kookboek in één, waarmee je je kinderen kennis laat maken met andere eetculturen. En het werkt perfect! Dit boek laat op een leuke en interactieve manier zien waar gerechten vandaan komen. Met boeiende verhalen en weetjes over 10 aansprekende landen (Zuid-Afrika, Marokko, India, Japan, Spanje, Mexico, Italië, Suriname, Hawaï en Indonesië) worden kinderen nieuwsgierig en willen ze wel eens proeven wat men daar nu eigenlijk eet. Wat dacht je van Zuid Afrikaanse Boboti, een gehaktschotel met kerrie, fruit en boontjes. Een heerlijk gerecht maar misschien wel omdat ze er zo grappig Nederlands praten, er olifanten wonen die onder water kunnen lopen en je er goud en diamanten kunt zoeken? 

Je eigen eet-paspoort
 
Als extraatje zitten er twee paspoortjes en een vel met landenstickers achter in het boek. Ieder land heeft zijn eigen logo. Een soort zegel. Als je kind goed heeft gegeten kan hij als beloning de sticker van het land in het paspoort plakken. Na 10 maaltijden zijn alle landen ‘bezocht’ veel gerechten geproefd en zitten de paspoorten vol mooie stickers. 

WereldEters is een ontzettend leuk boek waarmee je kinderen 'leert' veelzijdig te eten en waarmee je het vooral gezellig houdt aan tafel! 


Tags